“‘Matrix’ er rigtige: 5 måder at trække dig selv gratis og Live mere Prosperously”

Som millioner af mennesker oversvømmelser biografer for at se den nye “Matrix” film, vil de fleste af dem har ingen idé om, at de faktisk er sluttet til en real-life matrix.

Men den virkelige liv matrix drives ikke af magtbegærlige computere; Det har alt at gøre med den måde, folk har været programmeret, da de var babyer.

Før næsten alle lærer at tale, bliver de sat i Matrix af frygt og begrænsning.

Et andet navn for det er kultur af manglende programmering eller fattigdom bevidsthed.

I alt for mange tilfælde er det at holde folk leve lønseddel til lønseddel og opbygge et bjerg af gæld i stedet for en rede æg for fremtiden.

De arbejder for penge, i stedet for penge arbejder for dem, som det skulle være.

Disse mennesker har ofte tage ekstra arbejdspladser og ender med at miste deres frihed – og det har enorm indflydelse på dem:

De bliver nødlidende. Deres selvværd tager et dyk, fordi de skal stole på deres job, deres chefer og måske andre

De har ikke tid eller energi til at tilbringe med deres partnere eller børn. Kærlighedsliv? Ikke en chance. I virkeligheden, er de så meget stress, at de er mere tilbøjelige til at tage det ud på deres partner og børn, forårsager alle kan lide mere. Dette bevirker ofte familier at opdele apart

De kan ikke se en vej ud af denne voldsspiral, og det lader til at kun blive værre. Dette får dem til at miste håbet; deres arbejde lider, og deres liv bliver en kamp

Hold på, selv om, fordi der er håb.

Her er fem ting, folk kan gøre for at komme tilbage i kontrol over deres liv og begynde at bryde fri fra matrixen:

Holde op med at knytte sammen med negative mennesker.

At være sammen med complainers og gossipers, godt, lad os bare sige, det har en større effekt end folk er klar over. I stedet, Omgiv dig med positive, optimistiske mennesker, der vil efterlade dig opløftet og fuld af håb.

Stop klager selv.

Det er virkelig sandt hvad de siger, at “hvad du fokusere på udvider.” Når du henlede Deres opmærksomhed på hvad der ikke fungerer i dit liv, får du en hel masse mere af det. I stedet komme ind i vane med at fokusere på hvad der sker lige i dit liv, og at være taknemmelig for. Du vil begynde at få flere ting at være glade.

Holde din TV ud (eller sælge det) og ikke læse eller lytte til nogen nyhedsprogrammer, “”.

Alt de gør er at fremme frygt og få folk til at fokusere på hvad der ikke fungerer. Vi allerede talte om, hvor skadeligt det er for hver af os. Medierne får også folk til at fokusere på hvad er ikke rigtigt om sig selv (primært gennem reklamer), gøre enorm skade på deres selvopfattelse, som har stor indflydelse på, hvad de mener, de kan opnå.

Blive en livslang lærende.

Når du læser bøger og lytte til bånd på personlig udvikling, bliver du en bedre person. Det hjælper du indser bare hvor meget strøm du har og du træffe bedre beslutninger. Det er også rigtigt, når de siger, at “problemer aldrig løses på niveauet af tænkning, der skabte dem.”

Lyt til en inspirerende tape en dag og du vil hurtigt stige over hvad der tidligere føltes som uoverstigelige problemer. Du vil også modvirke handle en masse negative programmering du er udsat for snesevis af gange hver dag.

Bliv en kritisk tænker.

Du har allerede begrænset din eksponering for negative, skadelige meddelelser fra mennesker omkring dig, medier og endda din egen Self-Talk. Du kan endnu ikke kunne hindre det hele fra påvirker dig. For eksempel, en stor del af programmeringen du har “lært” kom fra dine forældre, og du sandsynligvis ønsker ikke at bryde alle bånd til din familie. Og fordi næsten alle dine fattigdom bevidsthed overbevisninger er baseret på vaner du har haft måske årtier, vil det tage seriøse arbejde til at modvirke denne programmering.

Ved at være super-kritisk over for dine egne tanker, de film, du ser og endda de sange, du hører, kan du i det mindste afvise påvirkninger du klar over at holde folk nede.

At tage disse fem trin til hjertet vil gøre det muligt for dig at ændre dit liv og din finansielle situation, faktisk så hurtigt, og at du omfavne dem.

I sandhed det altid har været inden for din magt til at afgøre, hvordan velhavende du er, og det er din fødselsret at være rig.

Ved udskiftning af gamle vaner og overbevisninger, der ikke tjener du, og gør disse fem trin grundlaget for dine nye vaner og handlinger, vil du være i stand til at trække dig selv fra Matrix af frygt og begrænsning, og i stedet være gratis, lever et liv i velstand og overflod .

# # #

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.